Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek jó ez a blog?

Szerintetek jó ez a blog?

Figyelt kérdés
www.legyelokostini.blogspot.hu
2013. júl. 19. 13:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem , nem rossz.

Bár a képek minősége lehetne jobb is, ha lehet természetes fénynél fotózd őket .

A köröm lakkoknál ne csak az üvegét mutasd, hanem csinálj swatch-ot is.(a sminkeknél is)

Viszont a fogalmazásmód, az tetszik. Nincs benne szó ismétlés, jól kidolgozott szóval ez egy jó pont.

Már maga az első bejegyzés is tetszik, ahogy bemutatkoztál.

2013. júl. 19. 14:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagyon kis kezdő, alakítgass még, hogy átláthat legyen, illetve a képek minőségén, plusz írj több információkat, használj nagyobb szókincset. Ha ráérzel, nagyon jó lesz. :)
2013. júl. 19. 14:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Tényleg nagyon kezdő a blogod, a képek szörnyen rossz minőségűek, az elrendezés sem jó, és a háttér nagyon zavaró. Valamint a szövegen is lehetne mit formálni
2013. júl. 19. 15:36
 4/4 A kérdező kommentje:

Ezt most megpróbálom építőkritikának venni :D

Szóval köszi, a képek minőségén már dolgozom, valószínűleg nemsokára lesz olyan poszt amiben lesznek sajátok. Egy ismerősöm photoshoppol és elővettem a fényképezőgépet, a hátteret pedig próbálom megváltoztatni, csak a blogger nem engedi :/ Nem vagyok önimádó vagy ilyesmi de megmutattam az irodalomtanáromnak egy általam írt történetet és szerinte jó volt. A blogom írásmódján azért nem vagyok hajlandó vitatkozni, mert azt én még az elején leszögeztem magamban, hogy akárhányan fognak beleszólni, én úgy fogok írni ahogy akarok. Nem szeretnék egy olyan blogot ami tele van szabályokkal, és csak úgy lehet rajta írni, mintha egy cég hivatalos oldalát szerkeszteném. Szeretem a laza írásmódot, és nekem ez tetszik. :D Egyébként köszi a véleményeket, de örülnék ha bővebben ki lenne fejtve a gond:D

2013. júl. 20. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!