Hol lehet venni ilyen karkötőket? (kép lent)
Figyelt kérdés
Lehet webshop is, csak akkor magyar nyelvű legyen az oldal, és lehetőleg ne legyen túl bonyolult, de elsősorban üzletekre gondoltam Komárom Esztergom/Pest megyékben...Meg persze megfizethető áron legyenek... tud valaki segíteni?
2013. júl. 18. 11:53
4/8 infomoly válasza:
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi minednkinek! 1. válaszoló, neked is köszi, de az oldal, amit linkeltél nem magyar! Ráadásul dollárban vannak kiírva az árak...
2013. júl. 19. 16:56
6/8 anonim válasza:
tudom, hogy nem magyar. de én rengeteget rendelek onnan. megbízható és nagyon olcsó.
7/8 anonim válasza:
én a Bonjour Brigitteben láttam :) amugy nem azért,de attól hogy valami olcsó,attól még nem minden,van hogy egy leggins 8ezer...
8/8 anonim válasza:
persze, nem minden olcsó. de meg kell csak nézni az ékszereket. 2-300 forintért meg lehet venni olyanokat, amiket nálunk a boltokban ezrekért dobálnak.
nem kötelező ebay-ről vásárolni, de sok olyan termék van, aminél megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!