Valaki vett már ebay-en keresztül koreai BB krémet?
Igen. Eredeti terméket kaptam.
Nyilván a nagyon olcsó cuccoknak nem szabad bedőlni.
Köszönöm szépen a választ!
A feltűnően olcsó termékektől én is tartózkodom, azok már túlságosan gyanúsak.
Igen, eredetit.
Itthon azért drága, mert az árban megfizeted a 27 %-os áfát (amit ha kb. 6000 alatt vásárolsz a neten, akkor véletlenül sem kell), a behozatali költséget (szállítás, vám) és még árrést is tesznek rá (különben nem lenne profitjuk).
Ettől függetlenül, jól meg kell nézni, hogy kitől rendelsz a neten. Sok a hamis termék.
Azt, hogy Dél-Koreában eredetileg mennyiért árulják a kinézett termékedet, itt ellenőrizheted:
[link] - ha ennél olcsóbban adják, akkor gyanakodhatsz. Hisz ez az ottani ár, és valahogy el is kell juttatni ide.
Rendeltem, eredeti terméket kaptam :)
[link] Ezt az eladót ajánlom, mielőtt rendeltem körülnéztem külföldi blogokon, és vele mindenki nagyon elégedett, megbizható, eredeti termékeket árul és azonnal postázza a csomagot. Remélem tudtam segiteni :)
Köszönöm szépen az összest választ! Kedves utolsó, megnézem ezt az eladót, köszönöm az ajánlást! :3
Mindenkinek ment a zöld kéz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!