Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen smink áll jól barna...

Milyen smink áll jól barna haj- szem-hez és kleor bőrhöz?

Figyelt kérdés
Én általában úgy szoktam hogy alul felül kihúzom kis szájfény és kész mert nincs proglémás bőröm hanem szép tiszta és még nem nagyon volt pattanásom, de szeretnék valami újjat kipróbálni segítsetek.
2009. okt. 19. 21:26
1 2
 1/12 bibi05 ***** válasza:
100%
Én is kreol vagyok barna haj-szemmel, én arnnyal, lilával, rózsaszínnel, ezüsttel és barnával szoktam a szehéjam festeni. 20/L
2009. okt. 19. 21:33
 2/12 anonim válasza:
85%
Nekem is barna hajam és szemem van, én színtelen szájfényt használok, fekete szemceruzát és spirált. Szerintem egy próbát megér! :))
2009. okt. 19. 21:34
 3/12 anonim ***** válasza:

Én is ez a típus vagyok.

Rózsaszín szemhéj nekem is bejön! A fehéret szeretem még, illetve a barnát.

A számat nem festem, vagy barnával, ha nagyon be vagyok indulva.:) esetleg olyannal, ami alig tér el a szám színétől. fekete szemceruza, én túlhúzom kicsit. spirál (az is fekete)

ha barnával húzod ki a szemed, nem olyan kemény a tekinteted tőle.

2009. okt. 19. 21:44
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

"Én is kreol vagyok barna haj-szemmel, én arnnyal, lilával, rózsaszínnel, ezüsttel és barnával szoktam a szehéjam festeni. 20/L"

Szeretlek!

2009. okt. 20. 00:26
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon szerencsés ez a kombináció, mrt bármi passzol hozzá. legalábbis szélesebb palettán próbálkozhatsz, mint pl az, aki mondjuk szőke, zöld szemű és fehér bőrű. amit még nem írtak: zöldes szemhéjpúderek is nagyon jól állnának szerintem meg a kékes-szürkés füstös smink! meg mondjuk a világító türkiz, az nagyon gyönyörű! jó kísérletezést:)
2009. okt. 20. 11:53
 6/12 bibi05 ***** válasza:
100%

00:26-os válaszoló

Miért szeretsz? :)

Nem egyszerre festem ezekkel a szinekkel a szemem, de van, hogy összekombinálom. Egyépként nem értem mi ez a szeretlek.

2009. okt. 20. 16:32
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti, hogy szép lehetsz ;)
2009. okt. 20. 16:35
 8/12 anonim válasza:

Én is barna hajú-szemű kreol bőrű vagyok.

Van egy nagyon jó smink, magamon még nem próbáltam, de jól állna neked

Húzd ki a szemed szemhéjtússal, és vigyél fel türkizkék és tengerszín keverékű szemfestéket,ha ünnep van vagy valami, akkor egy kis csillámot is rakhatsz rá! gyönyörű,füstös tekinteted lesz tőle! ;)

2009. okt. 20. 20:02
 9/12 bibi05 ***** válasza:
100%

16:35-ös válaszoló

Köszönöm szépen, kedves vagy.

2009. okt. 20. 23:24
 10/12 anonim ***** válasza:
szemceruza, szempillaspirál, és akár a halványfehér púder a szemhéjra. én így szoktam, annyiban térek el tőled, hogy nekem zöld a szemem:)
2009. okt. 26. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!