Egy honap mulva lagziba megyek, hogy fessem ki magam?
Figyelt kérdés
én nem tudom, hogyan létezik de sajnos nem illik nekem a smink. 14 éves vagyok, szőkésbarna szinű a hajam. Ha a vízvonalamat kihuzom fekete szemceruzával ugy nézek ki mint egy bohóc. Pedig nekem kellene festenem magam, mert az arcom is nagyon halvány. Nem tud valaki segíteni, hogy hogyan feshetném ki magamat ugy, hogy ne nézzek ki bohócnak? Kérlek segítsetek rajtam!!!2013. júl. 14. 09:38
1/1 anonim válasza:
Ízlésesen és csak szolidan. Elvégre még kislány vagy, és az természetes, hogy ilyen idős korban jól kipingálva leginkább bohócra hasonlítasz.
Szemillaspirál, esetleg valami picit csillámos, visszafogott színű szemhélyfesték, pici szolid arcpír jól eldolgozva, és egy natúr szájfény.
Ez a maximum, amit egy ekkora kislányon el tudok képzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!