Műkörmösök! Ez a tanfolyam hogy hangzik? Mennyi lesz a vége, amit ki kell majd fizetnem?
Figyelt kérdés
nyilván a rejtett összegekre gondolok, a 129E+vizsgadíjat felfogtam...
Ez a tanfolyam indul a városban, ami a legközelebb van hozzám, érdemes?
8-10 vendégem lenne kapásból, az tuti (csinálom egy ideje magamnak, de kellene a tanfolyam - amíg nincs, másnak nem fogom). Kolleganőim és közelebbi rokonaim rágják a fülem most is, de nem merem, mert nem vagyok biztos magamban, és inkább magamnak csináljak sza-rt, mint másnak...
Szóval, ha erre a tanfira befizetek, az jó lenne? Megtanulnám rendesen szerintetek? Ahogy elnéztem, van feleennyiért is, bár igaz, itt lesz egy plusz díszítő nap...
Mennyibe állna meg? Miket kell majd még "mindenképpen" megvenni, ami itt nincs leírva?
Köszönöm!
2013. júl. 12. 23:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!