Fáj a fülkilövés?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy amikor kilövik ott nem fáj csak utána az mennyi ideig tart ?2013. júl. 12. 20:28
1/6 anonim válasza:
Ha nem porcba megy akkor nem fáj. Nekem utána sem fájt, csak akkor amikor a pillangós végű gyógyfülbevalót ki kellett szedni... nem egy könnyű feladat :)
2/6 A kérdező kommentje:
köszi
2013. júl. 12. 20:39
3/6 anonim válasza:
ahogy az 1. is mondta.1 pár napig sajog,de csak az fáj amikor begyullad,és ki kell venni a fülbevalót.am teljesen elviselhető,aludni is simán lehet tőle.
4/6 anonim válasza:
Olyan gyorsan történik, hogy észre sem veszed, 2 mp és már benne is van, az olyan érzés, mintha nagyon erősen összeszorítanád a füled.
Utána nekem elég sokáig fájt, illetve lassan gyógyult, leginkább az fájt, ha meg kellett mozgatni a fülbevalót, hogy ugye ne gyógyuljon bele a füledbe ahogy sebesedik, ezért kell mozgatni, forgatni naponta többször az elején, az kicsit fáj, amúgy nem érezni. De amúgy beletelt olyan 4-5 hónapba, amire ha kicseréltem benne a fülbevalót, nem éreztem semmit.
5/6 anonim válasza:
Persze, ne ma legjobb érzés, de nem fáj. Nekem utána pár hétig érzékeny volt, de tudtam rajta aludni is, semmi vészes. A fülbevalót mozgattam benne, az ugye kellemetlen. Én télen lövettem, és utána nyáron cseréltem ki benne, pedig sokakl előbb is ki tudtam volna, csak nem akartam. :)
6/6 anonim válasza:
nem fáj csak ég .. de szerintem mindenkinek más . nekem a bal fülembe a második lyuk 3 napig égett meg nem tudtam rá feküdni . de a 3.lyuk csak fél órát .. simán ki lehet bírni :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!