Elsőnek nem rossz :D
De pár tanács! A fehéret és a szürkét jobban dolgozd össze mert nagyon elüt a világos szín, és a fekete színt magasabbra vidd fel, kb. a fehér szín vonáláig, az sem baj, ha tovább megy.
Ne a vízvonalad fest be szemceruzával hanem a szempillák tövét, mert így is mélyen ülő szemeid vannak és ez még jobban kihangsúlyozza ezt.
Nézegess sminkes videókat nagyon sokat lehet belőlük tanulni :)

Lesz ez jobb is!
egyetértek az előttem lévő válaszadóval, jobban össze kellene dolgozni a színeket mert így eléggé elüt, és a mélyítővonalig húznám a feketét, a vízvonalra tett szemceruza még jobban összenyomja a szemed, én a helyedben ha sötét szín, akkor csak a szempillák tövébe tennék, de csak a külső harmadra , de inkább javaslom a fehér szemceruzát, amit bátran használhatnál vízvonalon, mert az kinyitná a szemed.. a szemöldököd alá valamilyen világosabb (lehet kissé csillogós )szemhéjpúdert tegyél, mert úgy jobban kiemeli a szemed, a szemzugba is (mint most is csináltad)
Viszont a szempilláid irigylésre méltóak :)
Azért a vízvonalon használom a szemceruzát, mert alapvetően nagyok a szemeim élőben és szemüveges vagyok, szóval az meg még inkább nagyít, ezért szoktam meg, hogy a vízvonalon használom.
Amúgy köszönöm szépen mindenkinek a tanácsokat! :)
Most csináltam először ilyet :)

Nekem nagyon tetszik! :D
Én is ilyet szoktam csinálni a délutánokra, ha megyek valahova-csak ezüstöt is teszek bele, meg több feketét...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!