Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek milyen lett? Kép lent

Szerintetek milyen lett? Kép lent

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2013. júl. 8. 18:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem rossz!
2013. júl. 8. 18:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Nagyon ügyes vagy, szép lett! :)
2013. júl. 8. 18:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Szép :)
2013. júl. 8. 19:04
 4/8 anonim ***** válasza:

Elsőnek nem rossz :D

De pár tanács! A fehéret és a szürkét jobban dolgozd össze mert nagyon elüt a világos szín, és a fekete színt magasabbra vidd fel, kb. a fehér szín vonáláig, az sem baj, ha tovább megy.

Ne a vízvonalad fest be szemceruzával hanem a szempillák tövét, mert így is mélyen ülő szemeid vannak és ez még jobban kihangsúlyozza ezt.

Nézegess sminkes videókat nagyon sokat lehet belőlük tanulni :)

2013. júl. 8. 19:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Lesz ez jobb is!

egyetértek az előttem lévő válaszadóval, jobban össze kellene dolgozni a színeket mert így eléggé elüt, és a mélyítővonalig húznám a feketét, a vízvonalra tett szemceruza még jobban összenyomja a szemed, én a helyedben ha sötét szín, akkor csak a szempillák tövébe tennék, de csak a külső harmadra , de inkább javaslom a fehér szemceruzát, amit bátran használhatnál vízvonalon, mert az kinyitná a szemed.. a szemöldököd alá valamilyen világosabb (lehet kissé csillogós )szemhéjpúdert tegyél, mert úgy jobban kiemeli a szemed, a szemzugba is (mint most is csináltad)

Viszont a szempilláid irigylésre méltóak :)

2013. júl. 8. 20:26
 6/8 A kérdező kommentje:

Azért a vízvonalon használom a szemceruzát, mert alapvetően nagyok a szemeim élőben és szemüveges vagyok, szóval az meg még inkább nagyít, ezért szoktam meg, hogy a vízvonalon használom.

Amúgy köszönöm szépen mindenkinek a tanácsokat! :)

Most csináltam először ilyet :)

2013. júl. 8. 20:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem rossz egyáltalán, de talán a szempillaspirált leváltanám vagy más technikával próbálnám használni.
2013. júl. 8. 23:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik! :D

Én is ilyet szoktam csinálni a délutánokra, ha megyek valahova-csak ezüstöt is teszek bele, meg több feketét...:D

2013. júl. 9. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!