Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan hordják egyes emberek...

Hogyan hordják egyes emberek a biztosítótűt fülbevalónak?

Figyelt kérdés
Nem tudom elképzelni, hogy hogyan lehet a biztosítótűt fülevalónak hordani. Függőlegesen nem lehet mert az egyik oldalán van a kapocs a másikon meg olyan kerek cucc ami miatt nem lehet teljesen berakni. Remélem értitek, hogy mire gondolok! A válaszokat előre is köszönöm!!

2013. júl. 8. 15:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
picit döntve,nem nagy dolog,de ha béna vagy(mint én),akkor nem ért picit levágni belőle hogy még belehessen kapcsolni de nem szúrjon
2013. júl. 8. 15:55
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszi! Még jöhetnek válaszok! Légyszíves azt is írjátok le, hogy ti hordjátok vagy, hogy nektek tetszik-e? Előre is köszi!
2013. júl. 8. 16:27
 3/14 anonim ***** válasza:
Én eddig csak gémkapoccsal találkoztam, de szerintem a biztosítótűt picit döntve, nem feltűnő.
2013. júl. 8. 16:39
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszi!!
2013. júl. 8. 16:45
 5/14 anonim ***** válasza:

én csak a hegyét reszeltem meg mindig, hogy amikor rakom bele a fülembe, akkor ne sértse meg. ennek már 5éve :) most már nem hordok biztostűt a fülemben, de én úgy ahogy volt, ezzel a ki változtatással raktam bele anno a fülembe.

az, hogy kicsit ferdén állt a fülemebe abszolút nem zavart.

2013. júl. 8. 16:45
 6/14 A kérdező kommentje:
És befelé vagy kifelé dőlt? Melyik néz ki jobban?
2013. júl. 8. 16:48
 7/14 anonim ***** válasza:
befelé dőlve volt mindig a fülemben, és gémkapocs is volt a fülemben anno :)
2013. júl. 8. 16:50
 8/14 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi!!! :D
2013. júl. 8. 16:55
 9/14 anonim ***** válasza:

[link]

ilyenre gondolsz?

2013. júl. 8. 18:36
 10/14 anonim ***** válasza:

előző vagyok rövidebb link :

[link]

2013. júl. 8. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!