Jó ez a fülbevaló egy 21 éves lánynak?
2013. júl. 8. 10:24
1/7 anonim 

válasza:

Szerintem jó, én főleg alkalmakra hordanám. Azt mondjuk vedd figyelembe, hogy szokott-e arany(színű) ékszereket hordani. Én is kaptam már több aranyfülbevalót, de sosem hordom őket, mert nem áll jól az arany.
2/7 anonim 

válasza:

3/7 anonim 

válasza:

hát szerintem jobb amit a második válaszoló linkelt ,az a bogyós . nekem olyan van ezüstösbe
5/7 anonim 

válasza:

Szerintem ronda, 21 éves lányok szerintem nem hordanak ilyeneket, a szívecske gyermeteggé teszi, míg az arany és a kő az idősebb korosztály hölgyeinek a kedvenc giccsalapja.
Amit az előttem válaszoló linkelt bogyós fülbevaló, az szerintem is csinosabb és jobban kihasználható. Ha az sem tetszik neki, mivel kicsi, így is hordani fogja illedelmességből. :D
6/7 infomoly 

válasza:

Szerintem is vedd figyelembe, hogy szokott-e hasonlót hordani. Szereti-e a nagyon csillogósat és az aranyat. Van ismerősöm, aki simán felvenné, de én pl. nem. :-)
7/7 A kérdező kommentje:
aranyszínűt hord(szinte csak azt)+én ilyen fajta kapcsosat láttam csak neki
2013. júl. 14. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!