Fülbe helix (szúrással) piercing mennyire fáj a fülcimpába lött fülbevalóhoz képest?
Nyilván jobban fáj, mert ezt porcba szúrják. Nekem maga a szúrás nem volt olyan szörnyű, bár fura volt hallani, ahogy reped a porc. Viszont ugye lassabban is gyógyul. Én március végén csináltattam, és szerencsére *lekopogom* eddig nem nőtt rá semmi. Első 1-2 nap azért érzed, hogy ott van és ég meg hasonlók, de én már 3. nap aludtam rajta óvatosan. Viszont a porc még mindig érzékeny, ha megnyomom mellette. (tudom, ne nyomkodjam:)
Mindezzel együtt én nagyon szeretem, biztos megcsináltatnám még egyszer.
A szúrás csak egy pillanat, csíp egy kicsit, de nem vészes. Amikor beteszi az ékszert az kellemetlenebb. De az is csak egy-két másodperc. Utána ég a füled, de semmi több. :)
A gyógyulás lehet fájdalmas, ha nem megfelelően kezeled vagy egyéb okból begyullad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!