Hol tudnám megvenni? Miért nem találom? (többi lent)
Figyelt kérdés
A helyzet az ,hogy akarok venni Moyra körömlakkot (többet is). Pécsen!!! Néztem már néhány dm-be de sehol se találtam. Néztem egy Rossman-ba is de ott se találtam. Igaz ezek nem helyi oltok voltak mert éppen nem voltam itthon.
Csak azért kérdezem , mert nyaralni voltam és kicsit elmentünk sétálni és bementünk egy dm-be és ott nem is volt.
Mindenféle fajta volt csak olyan nem amilyet én kerestem. Lehet ennek valami oka?
Normális válaszokat előre megköszönöm!
2013. júl. 6. 12:33
1/8 anonim válasza:
Én Moyra körömlakkot nem ilyen Rossmannban vagy DM-ben vettem, hanem egy kisebb, magándrogériában.
2/8 anonim válasza:
Fodrászkellékeseknél szokott lenni, én ott vettem (mondjuk többet tuti nem veszek, mert nagyon nem vált be).
3/8 anonim válasza:
én nagyon szeretem a moyra lakkokat, olcsó is meg jó is. rossmanban meg dm-ben soha nem fogsz találni. kellékesnél
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! +-as válaszoló ennek lehet valami oka vajon? Esetleg Müllerben lehet kapni?
2013. júl. 6. 18:13
6/8 A kérdező kommentje:
3-as válaszoló (elírtam bocs)
2013. júl. 6. 18:14
7/8 anonim válasza:
ott sem. egyszerűen ezt a márkát nem forgalmazzák drogériák, nem nekik lett kitalálva.
8/8 anonim válasza:
Főleg kis boltokban lehet kapni. Érdemes benézni a 100 forintos boltokba, fodrászkellékeshez, de előfordul bizsus/ruhaboltokban is, hogy kint van a pénztárgép mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!