Milyen színű személypúdert válasszak?
Bordó alkalmi ruha,szőke haj,barna szem... esküvőre lesz a smink...
18/L
bordóval meg kékkel olyan lenne mint egy bohóc.
inkább valami füstös szürkét
kék??? szerintem füstöset mindenképp, mert az illene egy ilyen alkalomra
ebből választhatsz szürkét,
vagy hangsúlyozhatod a szád, és akkor barna, vagy vmi barackos árnyalatot válassz, és ehhez egy vörös rúzs
remélem segíthettem, puszika
Kövezzetek meg nyugodtan, de szerintem egy szolid smink is tökéletesen megállná a helyét. Esküvő, esküvő, de úgy tűnik, a kérdező vendég lesz az esküvőn, nem pedig menyasszony, tehát egy egyszerű, az apróbb bőrhibákat elfedő smink is nagyszerű lenne.
Én semmiképp nem ajánlok nagyon erős, komplett sminket, egyrészt a lagzin tánc közben úgy is leizzadja az ember a sminket, ráadásul a nagy melegben ez még hamarabb bekövetkezik és gondolom nem szeretnél majd 20 percenként a mosdóba szaladni ellenőrizni a sminket.
Úgy gondolom, hogy egy barackos, halvány barnás árnyalatú szemhéjpúderrel árnyékolva, és vékony tusvonallal kiemelve a szem, nagyon szép lenne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!