Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Holnap lesz a szalagtűzőm....

Holnap lesz a szalagtűzőm. Milyen fülbevalót vegyek fel a kosztümhöz?

Figyelt kérdés
Légyszi, ha tudtok linkeljetek képet is. Valami egyszerűbbre gondoltam, de azért nem olyanra, amit ezer km-ről is látnak. Egyébként utána country-t táncolunk, arra átváltom a fülbevalóm valami bedugósra. Vagy ne váltsam? A kosztüm egyébként fekete lesz és piros ing lesz alatta.
2009. okt. 16. 15:56
 1/3 anonim ***** válasza:

ha fekete piros a ruhád, akkor piros fülbevalót ajánlom. Legalább harmóniában lesz az inggel: pl ilyet:

[link]

[link]

[link] ilyen egyzserű is megteszi, csak pirosban

Ha össze lesz kötve a hajad valami kontyba, akkor választhatsz valami lógosabbat, de ha ki van engedve a hajad akkor elég sztem egy pötty fülbevaló. Én a country tánchoz a kis bedugósat ajánlom,akár más színben is, de ha barnás-pirosas van a ruhádban akkor jó lesz a piros bedugós is. A lógosat azért nem ajánlom már táncikálás közben himbálózik, zavar stb.

ja és sztem nem kell nagyon csilivilinek lennie, egyzserűt válassz és nem kell angy költségekbe verned magad. elmész egy bizsushoz és kb 500 ft-ból megúszod. A kis színes pöttyök meg kb 200-300 ft.

2009. okt. 16. 16:50
 2/3 anonim ***** válasza:

az 1. vagyok. Bocsi, a rossz link itt van újra: [link]

ilyet találsz bizos pirosban és olcsó.

vagy: [link]

És semmi ilyesmit nem ajánlok:

[link]

[link]

[link] --főleg nem fél fej nagyságút.

Nekem egy sima fehér pötty volt a fülemben.

2009. okt. 16. 17:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Szia! Nagyon szépen köszönöm a válaszod, nagyon hasznos! :) Én is a pirosra gondoltam... Amit először írtál, ott linkeltél egy piros kicsi lógósat, a második link, na nekem olyan van, csak fényesebb pirosban. Én is erre gondoltam. Az a country-ban sem zavarna, mert nem olyan hatalmas, hanem egyszerű. Akkor az marad! :) Köszönöm!! :))
2009. okt. 16. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!