Szerintetek melyik lány a szebb? Hogyan tudnám megcsinálni a sminkjüket? (képpel)
Maggie:
Madison:
Szerintem nagyon hasonlítanak, de mégis Maggie-t látom sokkal szebbnek.
Hogyan tudnám megcsinálni a sminkjét? Olyan, mintha csak szemceruza és szempillaspirál lenne, vagy esetleg tus, szerintetek?
1. szebb, a második olyan nagyképű fejet vág, lehet azért nem tetszik.
Smink:Gondolom alapozó, ha nem dús a szemöldököd, húzd ki szemöldök cerkával,(Bár ha vékony, ilyen vastagot azért ne fess :D) Alsó vízvonal fekete szemcerkával kihúzva, esetleg kicsit satírozva,fekete tussal(vagy mással is lehet)kihúzva felül és szerintem valami rózsaszín rúzs is van rajta, de a színét úgyis látod.
Ja meg az oldalsó hajtincsek alatt mintha kis pirosítót is látnék, de lehet csak beképzelem:D
Maggie szerintem szebb, sokkal babásabb arca van.
A sminkje:
- Lealapozód az arcod a hozzád illő alapozóval, akár magad is kikeverheted egy sötét és egy világos árnyalatból (én is ezt szoktam, mert soha nincs az én színemben :))
- Az alapozódnál világosabb árnyalatú korrektort használj a szemed alá. Ez kihangsúlyozza és nem lesz karikás. (ezt a lépést később is elvégezheted, mondjuk már mikor kész van a szemsmink, így ami lehullott azt eltudod tüntetni.)
- Lepúderezed vékonyan világos vagy fehér színűvel, ezáltal fixálod az alapozót. Főleg a korrektoros részeknél figyelj a fixálásra, ha megcsináltad az előző lépést!!
- A mozgó szemhéjadra teszel (kevés) sötétbarnát vagy szürkét és fokozatosan satírozod el, hogy a szempillatőnél sötétebb legyen. A belső szemzugnál is kevesebb legyen!! Majd egy keveset teszel az alsó szemhéjad külső részére, ezt is elsatírozod hogy füstösebb hatása legyen. Ezáltal nagyobbnak tűnik a szem.
- A felső és alsó vízvonalat kihúzod fekete VÍZÁLLÓ szemceruzával, de nem húzod végig a belső szemzugig! A szem körülbelül 3/4-ét húzd ki, majd satírozd el óvatosan a(z tiszta) ujjaddal vagy egy fültisztító pálcával a belső szemzug felé. Így kívül erősebb, belül pedig halványabb lesz.
- Felragasztasz egy visszafogottabb, de látható és szép műszempillát, ez is a szem kihangsúlyozásához kell.
- Ha felragadt a műszempilla nagyon vékonyan kihúzod a szemed fekete tussal cicásra, de ne legyen hosszú.
- Kispirálozod a szemed, hogy a műszempilla és a saját pillád egyszínű legyen.
- A szemöldököd kihangsúlyozod picit sötétebb színnel, mint ami a saját szemöldök színed.
- A szád kikened halvány rózsaszín rúzzsal vagy ajakbalzsammal.
13-mas miért kellene vízálló szemceruza, műszempilla?
Miért világos púdert használjon ha azt se tudjuk milyen színű a bőre?
Nem azt kérdezte, szerintetek, hogy fessem ki magam, hanem azt, hogy a képen látható lány hogy van sminkelve.
15-ös!
1, Azért kell vízálló szemceruza, mert a vízvonalra használja, szerinted mi marad egy óra múlva a sima szemceruzából? Semmi! Csak szépen lefolyik a szem alá és karikás lesz a szeme. A leányzó szerintem műszempillát visel, kevés ember van akinek természetesen ilyen szép a pillája, még szempilla göndörítő mellett is.
2, Világos púdert azért szoktam ajánlani, mert azt bármikor hordhatja az ember, télen-nyáron, mindegy milyen színű a bőre, és nem kell mindig kiadni annyi pénzt.
3, Azt magyaráztam el hogyan sminkelte ki magát a lány. Ha kicsit is jobban megnézted volna így csinálta. Max a pirosító részt felejtettem ki. :) Ez nem csak szemcerka meg spirál....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!