Tudtok mondani pénztárca márkákat? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Maximum 6000-7000Ftért igazi BŐR pénztárcát szeretnék venni, de nem feltétlenül vadonatújat, sztem vaterán meg ilyen honlapokon fogok körül nézni... Csak semmi tippem, h milyen márkájú-t szeretnék, légyszíves mondjatok ilyen feltételeknek megfelelő pénztárca márkákat! :) A válaszokat előre köszönöm! :)2013. jún. 27. 17:46
1/3 Amado atya válasza:
Igazán jó kinézetű, és elosztású (férfi) pénztárcákat, amelyek bőrből készültek -igaz, vadonatújak- sosem ilyen nagy nevű gyártó üzleteiben, hanem "maszek" bőrdíszműveseknél szoktam látni. Sajnos, manapság egyre kevesebben űzik az ipart, de szerintem egy körülnézést megér.
:)
2/3 Amado atya válasza:
...továbbá, ha igazán szerencséd van egy bőrdíszművesnél, akkor az általad megjelölt összeghatáron belül olyan pénztárcát csinál neked, amilyet te álmodsz meg.
3/3 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam oda, h lány vagyok, de köszi az ötletet :)
2013. jún. 27. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!