Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit tudok tenni a szemtussal?

Mit tudok tenni a szemtussal?

Figyelt kérdés
Nemrég vettem az Avon-tól fekete szemtust, de pár használat után már alig fog. Valószínűleg víz érhette, tudok vele valamit csinálni, amitől visszajönne a színe?

2013. jún. 24. 12:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Próbád meg felrázni használat előtt. Amúgy az Avonos szemtus nekem sem jött be :)
2013. jún. 24. 17:17
 2/8 anonim ***** válasza:
ha az extra tartós filctollszerű tus az, akkor egyszerűen dobd a kukába, mert az valóban ilyen szar, nem egy embertől hallottam, hogy ugyanígy jártak, mint mi
2013. jún. 24. 22:16
 3/8 A kérdező kommentje:
ó, értem. és tudtok az avon helyett valami jót ajánlani?
2013. júl. 3. 17:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Második vagyok, személy szerint a kedvencem az Essence és a Manhattan zselés tus, ami igényel némi kézügyességet, mert ecsettel kell megrajzolni a vonalat, de megéri, mert nagyon szép az eredmény és tartós.

A hagyományos tusból az Essence kék-fekete flakonost ajánlom, nagyon szép intenzív fekete színe van és tartós. Sokáig elég, majd fél évig minden nap használtam és nem fogyott ki, nem száradt be.

2013. júl. 3. 22:31
 5/8 anonim ***** válasza:
ez: [link]
2013. júl. 3. 22:33
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2013. júl. 10. 20:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyébként nem értem,ha valami termékkel gond van vissza lehet adni a tanácsadónőnek,ő visszáruzza és vagy kicserélik vagy a pénzt kapod vissza.Ennyire egyszerű.
2013. júl. 12. 21:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is ez volt a abaj az essence filcemmel! De csak fejjel lefele kell tarolni mindig es akkor csodaszepen fog! :D
2013. nov. 4. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!