Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Desigual táska megéri az...

Desigual táska megéri az árát? Strapabíró?

Figyelt kérdés
2013. jún. 23. 17:38
 1/1 anonim ***** válasza:
66%
Bár már régi a kérdés, most már érdemben is meg tudom válaszolni. Tavaly nyár elején vettem az enyémet, és összességében kb. 12 hónapja használom napi szinten. Vászon, műbőr rátétekkel. Igazából a műbőr részeken kezdtek el kopni, de csak egy -két hete. A pántja megrepedt, de ezt bőrdíszműves cserélni tudja, ha meg akarja csináltatni az ember. A sarkai teljesen épen maradtak, pedig nyúztam rendesen. Picit fakult a színe, de ezt csak én veszem észre. Kézzel, óvatosan dörzsölgetve kétszer is kimostam. Azt hiszem, összességében megérte, eddig ez a legtartósabb divattáskám. Megbízható, újra fogok vásárolni ott táskát :)
2015. szept. 29. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!