A leárazott sminkek (szemhéjpúder pl) miért vannak leárazva? Bajuk van?
Egyetértek az első válaszolóval. :)
Az viszont elég gusztustalan szerintem, hogy a dm a tesztereket is leárazza. Meg az a baj az ilyen leárazott cuccokkal, hogy mindenki kipróbálja, belenyúlkál, stb. A szemhéjpúderen mondjuk látszik, hogy belenyúltak-e, de egy spirálon, szájfényen, alapozón, korrektoron nem biztos. A rúzsok között még nem találtam olyat a leárazottban a dm-ben, ami ne lett volna már kenve. Szóval csak óvatosan az ilyenekkel, én csak akkor veszek leárazottat, ha látom, hogy teljesen érintetlen. Múltkor is le voltak árazva a Manhattan szájfények, amik ilyen többszínűek és spirálisan mennek a színek a tubusban. Szívesen vettem volna egyet, volt egy csomó, de az összesen látszott, hogy fel volt bontva.
Ez le volt fóliázva, és magán a szemhéjpúderen is látszik hogy nem turkált bele senki :)
Hát igen, szájfényt/rúzst ilyesmiket én se vennék így :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!