Fiúk! Vélemény?
Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja, hogy "6 kilo" sminkkel mas az arca a lányoknak.teljesen. Az arcom egyik felére tettem alapozot,pudert, pirositot, szemhelytust stb. A masik felén nincs semmi smink: [link]
Sztem nincs nagy kulonbseg, csak a szemem.
Itt az egesz arcom kisminkelve: [link]
Itt pedig teljesen smink.nelkul: [link]
Olyan nagy a kulonbseg?:)
2013. jún. 21. 19:50
1/23 anonim 

válasza:

A hajadat fest be. Arc maradhat. Egy minimális sminkel. 23/F
3/23 anonim 

válasza:

Jajj babám de te még egy ártatlan kis lélek vagy!
4/23 anonim 

válasza:

Smink nélkül nekem sokkal jobban tetszel.
5/23 anonim válasza:
szerintem ez a ""6 kilo" sminkkel mas az arca a lányoknak.teljesen." állítás nem rád vonatkozik, mert te szép vagy nélküle is, hanem azokra, akire smink nélkül rá sem lehet ismerni, mert bűnrondák..
6/23 anonim 

válasza:

Van különbség, de nem eget rengető. :) Egyébként szép lány vagy. 16/f
7/23 anonim 

válasza:

bocsi de nekem se sminkel se smink nélkül nem tetszel!
8/23 anonim válasza:
Neked smink nélkül is szép az arcod, elég egy kevés is. A smink nélkülin egy kicsit mintha vastag lenne a szemöldököd, de lehet csak sötétebb a kép, és a hajad is rálóg.
Viszont ha a hajadnak adsz esetleg egy szép barna színt, akkor extra lesz.
9/23 anonim 

válasza:

Sminkel egyátalán nem kellenél sminkel esetleg ha kicsit ittam már.
10/23 anonim 

válasza:

Mármint smink nélkül nem kellenél :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!