Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Van olyan, hogy valaki hülyén...

Van olyan, hogy valaki hülyén néz ki szemüveg nélkül?

Figyelt kérdés
Gondolkozom a kontaktlencsén,mert nyáron sokkal kényelmesebb lenne,de szinte szemüveggel születtem,az én arcomon olyan természetes a szemüveg,mint hogy mindenkinek két füle van.Ha csináltatok kontaktlencsét az csak nekem lesz olyan furcsa?Ugye nem létezik,hogy valakinek hülye feje legyen szemüveg nélkül?
2013. jún. 16. 17:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Van!Az élő példa én vagyok rá:/:D

Nekem rettentően hülye a fejem szemcsi nélkül,sőt ismerőseim meg sem ismernek szemüveg nélkül,mert ugye szemüveges vagyok lassan 15 éve,és abban szoktak meg!Viszont én 2 hete át álltam lencsére..már annyira nem zavar h nincs rajtam szemcsi..csak fura:D

De majd megszoknak így is:D Bár sok srác ismim szerint nekem jobban áll a szemüveg úgymond"szexibb" vagyok tőle..XD

2013. jún. 16. 18:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Van. Például én. :)
2013. jún. 16. 18:08
 3/4 A kérdező kommentje:
nem az a kérdés hogy megismernek-e szemüveg nélkül,vagy hogy olyannak furcsa volt-e aki szemüvegben ismert meg,hanem hogy aki a nélkül,az mondta-e vagy feltűnt-e neki hogy amúgy szemüveges vagy. de köszönöm a válaszokat!:)
2013. jún. 16. 18:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Az előttem válaszolók nagyon is jól tudják, hogy mit kérdeztél, és elég rossz az értelmező képességed, ha nem találtad meg benne a választ! Ráadásul PÉLDÁNAK felhozta a saját tapasztalatát!

2013. jún. 16. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!