1/4 anonim válasza:
Ha rossz minőségű, éjjel nappal rajtad van, és soha nem mosod le rendesen, és sok réteget viszel fel, akkor igen (barátnőm így járt, még alváshoz is teljes sminket használt)
2/4 anonim válasza:
Igen, lehetséges, nekem a maybelline-től hullott, a többitől nem.
3/4 anonim válasza:
Nekem is volt olyan, amitől hullott pl. az essencetől. A vízállótól meg pláne. Egyszer vettem vízálló spirált, imádtam, az aztán tényleg a helyén maradt, viszont még a sminklemosó sem akarta lehozni csak a szempilláimmal együtt.
Kb. 2 hónapja használok rendszeresen ricinusolajat a szempillámra, azóta alig hullik ki 1-1 pillám. Pedig ugyanúgy szinte minden nap használok spirált. :)
4/4 anonim válasza:
Én már kb 2 éve használom az avon szempillaspiráljait és egyáltalán nem hullik tőle a szempillám! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!