Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A műszempillát majd le kell...

A műszempillát majd le kell szedni vagy "leesik" magától?

Figyelt kérdés

Hallottam már mind2 verziót nem tudom mi az igaz :) Örülnék ha csak simán lehullana majd:D

Most lesz a szalagtűzőm 1 hét múlva gondolkoztam a műszempillán.. nem azon a méteresen :D szolidabban..

2009. okt. 10. 12:05
 1/4 anonim válasza:
A soros műszempillát le kell szedni, ami azt jelenti, hogy egy kevésbé tartós ragasztóval ragasztják fel a komplett soros pillákat. A tincses szempilla leesik magától, ez kb egy hétig marad fent, ezeket külön tincsenként rögzítenek. Kozmetikussal rakasd fel, és ott válogathatsz a méretek közül. :)
2009. okt. 10. 12:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Én esküvőre csináltattam "tartós"-nak mondott tincses (nem soros)műszempillát,2óra múlva elhagytam a szemem sarkaiban lévőket,aztán kaptam újakat,de folyamatosan potyogtattam el őket,ne és reggelre az ágy tele volt szempillákkal...az volt a szerencsém,h nem tépkedte ki a sajátjaimat :)

Szóval vagy szar volt a ragasztó v nem tudom,de még1x nem csináltatnék!

Sztem akkor szép,amikor felteszik és tartós 1-2óráig!

De most már van 3D-s is,ami természetesnek mondott!

2009. okt. 10. 12:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :) A tincsesnek lehet utánaérdeklődök.
2009. okt. 10. 13:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem szinte mindig van műszempillám, most már egy hete fent van, nem hullik, nem potyog. Szálas fekete, a leghosszabb. Nem szoktam kifesteni, mert így természetesebb. Amikor el kezd potyogni, akkor vagy magamnak visszaragasztom azt az egy két szálat, vagy leszedem, és pár nap múlva csináltatom az újat. :)

Ha hamar lepotyog, akkor nem jó ragasztóval rakja fel a kozmetikus!

2009. okt. 10. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!