Maybelline-Affinitone alapozó: megéri megvenni? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Ez lesz az első alapozóm, de nem szeretnék mellélőni. Ezenkívül azt hallottam, a Dm-ben olcsóbb mint a Rossmannban. Ez igaz? Előre is köszönök minden választ!2009. okt. 10. 09:45
1/4 anonim válasza:
Nemrég tettem fel egy kérdést, hogy enyhén zsíros bőrre milyen alapozót ajánlanak, és ezt mondták. Kutatgattam kicsit végigpróbáltam sokfélét. Először a Dream Matte-ot akartam választani, de mikor másodszor próbáltam akkor valahogy a színe nem stimmelt. Majd az affinitone mellett döntöttem színileg sokkal jobb volt mint az előzők, nem régóta használom de nagyon elégedett vagyok vele. Egységes az arcom színe nem csillog, nagyon jó :)
Glamourban van 50%os DM kupon egy sminktermékre beválthatod:D sztem érdemes beruházni egyet:P
Amúgy igen olcsóbb a DMben sok helyen megnéztem és ott volt a legjobb ára.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nekem is megvolt az a Glamour-os kupon, csak már felhasználtam másra... :D
2009. okt. 10. 15:09
3/4 anonim válasza:
Most helyesbítek :D eddig olcsóbb volt a Dmben viszont a múltkori rossman katalógusban akciós ez az alapozó. 1800 dmben a rossman meg azt hiszem 1400ra árazta le.
4/4 anonim válasza:
amugy most mennyibe kerül? mindig még ugyan annyi?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!