Az oriflame termékek miért nincsenek becsomagolva, mikor megjönnek?
Figyelt kérdés
vagyis mikor kézhez kapom őket,nincs rajtuk csomagolás. A szempillaspirál is csak úgy fólia nélkül jön meg..ez másnál is így van?vagy csak én kapom őket meg ilyen állapotban?2013. jún. 12. 09:26
1/4 anonim válasza:
A szempillaspirálok, legalábbis eddig amiket én vettem nem voltak becsomagolva.Fóliával pedig eddig a parfümök dobozai voltak csak becsomagolva.
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ.csak azért volt furcsa nekem,mert az avontól mindíg úgy jött hogy a szempillaspirálon is volt külön csomagolás.
2013. jún. 12. 16:17
3/4 anonim válasza:
Szia.
Én tanácsadó vagyok,és megnyugtatlak,hogy fólia nélkül kapjuk őket.A táskák,sarokreszelők,és a parfümök bezzeg be vannak fóliázva..
De nem te kaptál rossz darabot,valóban fólia nélküliek.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ,már most megnyugodtam.. :)
2013. jún. 14. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!