Az alapozó tényleg tönkreteszi a bőröm? Mit használhatnék helyette?
Nem ismerek olyan egészségesen táplálkozó, rendszeresen sportoló lányt, akinek csúnya az arcbőre.
Emellett használj rendszeresen napi bőrradírt, arctisztító lemosót. Alapozót ne, tényleg borzalmas látni a 25 év körüli ráncos lányokat.
Ó, és igyál vizet, és cukrozatlan teát. Mást ne.
Nem segít az egészséges életmód, ez lehet örökletes is hogye nnyi idős korban valaki pattanásos én is és bátyám is az(volt). Nekem nem roncsolja, mert drágább fajta,de az olcsóbb fajta nagyon roncoslta nekem is.
15/L
Kedves 6#-os válaszoló!
1.Ki mondta,hogy "zabálom a zsírt"???
2.Nem rohad itt senki,max a te életed,ha nem tudsz kulturáltan válaszolni.
3.ki beszélt botoxról? azért egy kis alapozó meg a botox elég messze állnak egymástól.
4."Üres fej"?????? Ezmi???? Egy 15éves lány kulturáltan válaszolt a kérdésedre. Ebből te megállapítottad,hogy üres a feje. Gratulálok,neked aztán biztosan nem az.
5.Ha ennyire nem érdekel,jobb lett volna ha nem is szólsz hozzá,merthogy a válaszoddal még csak nem is segítettél rajtam,legfeljebb felhúztál. Ahogyan te 2 mondatból megállapítottad,hogy botoxxal fogjuk feltöltetni az üres fejünket,úgy én is megállapítom,hogy rendkívül ostoba és visszamaradott ember lehetsz. Nem tudom,minek szóltál hozzá,ha csak ezt a hangnemet ismered,de legyél szíves,és ne kommentelj többet,mert hasznos válaszok miatt tettem fel,nem az ilyenek miatt.
A többi válaszolónak köszönöm,ment a zöld kéz mindenkinek. Jöhetnek még válaszok!
Fáj az igazság, ugye?
Mondjuk én csak segítőszándékkal írtam, tulajdonképpen.
Ha nem értetted, hogy mire is értettem a botoxot, akkor nem én vagyok a szellemileg visszamaradott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!