"Tinilány illatszakértőket" keresek >< Most voltam a Tescoban és kipróbáltam az Axe dezodorokat (mindet) és nekem három jött be: Twist, Excite és a Dark Temptation (csokis) Melyiket válasszam? Melyik a "legjobb" illatú? 13/F
Figyelt kérdés
Tudom, hogy mindenkinek más jön be, de azért kíváncsi vagyok.
Nekem a Twist citrusosnak, az Excite cseresznyésnek érzem, jól gondolom?
A Tescoban pont, 40%-os akció van, mit csináljak?
Döntsem el a 3 közül, hogy melyik jön be a legjobban, vagy inkább vegyek kettő félét, ha már akciós?
2013. jún. 6. 21:34
1/3 anonim válasza:
Nem vagyok illatszakértő, de nekem a dark temptation a kedvencem...egyik pasi haveromnak is van és ahw *-* imádom...mondjuk a csokit is...xD
Szerintem mondjuk vegyél két félét is, és úgyis el fog fogyni...:D
2/3 anonim válasza:
Dark t. illata a legjobb mindközül. Párom is azt használja isteni, ha máson érzem is megismerem az illatot. Hamár akciôs tankolj fel belöle megunhatatlan. Véleményem szerint az Africa ès apollo is egy kellemes illat. A másik két álltalad említett illat bennem nem hagyott mély nyomot .
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
De még jöhetnek bőven :)
2013. jún. 6. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!