S. O. s nagyon vékony szemöldök mennyi idő múlva nőne meg?
Figyelt kérdés
nagyon vékony a szemöldököm..szeretném hogy visszanőjön ..szentetek mennyi idő kell hozzá?
és ha pl:alul szedem afelől ahol én szeretném hogy nőjön ott nőni fog?
és ti a szemöldököt mivel festitek?(aki festi)
2009. okt. 8. 14:43
1/4 anonim válasza:
Én csak egyszer szedettem. (Magától is szép a formája.) Kb 3 hónap kellett neki, hogy visszanőjön.
Ha rendszeresen szeded, egy idő után már nem fog visszanőni, és vékony marad. Mint anyámnak. Rengeteg dolgot bán már, amit lánykorában divatból csinált, pl télen a miniszoknyát.
2/4 anonim válasza:
Húzd ki szemöldökceruzával és majd visszanő
3/4 anonim válasza:
nekem nagyon vastag szemöldököm volt de kiszedettem és most normál méretű lett és nekem elég gyorsan visszanő kb egy hét v még anyni se
4/4 anonim válasza:
természetes barna szemhéjpúderrel kicsit vastagísd meg, nekem 3 hét kellett miután rosszul szedték ki (áááh) hogy kicsit megvastagodjon és kb. 2 hónap hogy teljesen visszanőjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!