Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ajánlanátok jó alapozó vagy...

Ajánlanátok jó alapozó vagy BB krémet amitől nem pattognék ki?

Figyelt kérdés

A gondom hogy egyenletlen az arcszínem,a régi pattanások helye megmaradt picit, T-vonalam van (zsírosodik meg ott jön ki pati ha...) és érzékeny is a bőröm.

Sokféle alapozót kipróbáltam, soknak érzem és utána hiába mosom le rendesen arclemosóval, szivaccsal nagyon csúnya lesz a bőröm, kipattog, foltos. Alá hidratáltam akkor nagyon soknak érzem az alapozót, ha nem akkor a bőröm lesz csúnya.

2013. jún. 5. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Gyógyszertárba tudsz jó minőségűt venni.
2013. jún. 5. 16:30
 2/5 anonim ***** válasza:

ha BB krémet akarsz akkor én neked a Niveásat tudom ajánlani. Garniert is használtam de attól nagyon csillogott az arcom mivel nkm is hamar zsírosodik, de ezek igazából a pattikat nem igen fedik le.

Alapozóba ami nagyon bevált az a loreal true match nevű alapozó nagyon szuper a fedése is és nem csillog tőle az arcom se.

2013. jún. 5. 16:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Helia d bb krém vagy eveline bb krém :) a helia d nagyon mattít, nekem nem fénylett át az arcom!
2013. jún. 5. 17:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha kipattogsz az alapozóktól először nem ártana tudni, hogy melyik összetevőtől.
2013. jún. 5. 22:30
 5/5 anonim válasza:
Én a Lily Lolo márkának a Warm Peach árnyalatát használom. Eleinte kicsit féltem tőle, mert olyan furi, por állagú, de nagyon jól fed, a tegnapi 35 fokot egész nap bírta, nincs tőle az a bedunsztolós érzésem, mint némely alapozótól. Ha jól emlékszem, direkt ajánlják problémás bőrre is a természetes összetevők miatt.
2013. jún. 20. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!