Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Az Avon minőségi szempontból...

Az Avon minőségi szempontból jó termékeket kínál? Van olyan jó, mint más drogéria (Dm, Müller)?

Figyelt kérdés

Szeretnék rendelni a prospektusból, de még ez lesz az első és nem tudom, h jó döntés-e, mert lehet h a többi drogériában jobb az áru minősége....

És egyébként miért nincs Avon bolt?

Szal szerintetek mit tegyek?

2013. jún. 1. 08:41
 1/10 anonim ***** válasza:

nekem volt már avonos cuccom, van is parfümöm.

A parfümjei jók, van 1-2 tartós illatú.

A sminkcuccait nem szeretem, lehet azért is, mert sminkes vagyok, nem ítélem el, de nem tartósak, és én alaergiás is vagyok rájuk. De embere válogatja, egy próbát megér, rendelj egy alacsonyabb árfekvésű terméket, és próbáld ki!

2013. jún. 1. 08:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Szia :) én már lassan egy éve rendszeresen rendelek, és nagyjából meg vagyok vele elégedve. Az arctisztítók és krémek nagyon jók, viszont a sminktermékeknek nem reális az áruk. Drogériában azokból van jobb és olcsóbb. Viszont a szettek is jók. A testpermetektől is odáig vagyok :D
2013. jún. 1. 09:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Óva intelek minden olyan kozmetikai cégtől, amelynek készítményei még mindig tartalmaznak parabéneket és egyéb "jótékony" anyagokat...
2013. jún. 1. 10:58
 4/10 anonim ***** válasza:

Van avon bolt, legalább is nálunk van. Úgy jó árban vannak, ha tanácsadó vagy és lejön belőle a százalékod, de eredeti árban is lehet találni jó dolgokat.

Én szeretem a tusfürdőit nagyon. Ha rendelsz egy-két alacsonyabb árú dolgot, azzal nem vesztesz semmit, legalább meglátod, hogy neked beválik-e.

Én az arcomra Gigit használok, a hajamra gyógynövény sampont, sminkeket egyáltalán nem használok. Így én ha rendelek, akkor csak tusfürdőket, testápolókat szoktam.

2013. jún. 1. 12:54
 5/10 A kérdező kommentje:

1-eshez:

Melyik parfümöt ajánlod név szerint?

2013. jún. 1. 13:33
 6/10 A kérdező kommentje:

2-es:

Szal azt mondod, h a sminktermékek azért olyan olcsók, mert nem jó a minőségük?

2013. jún. 1. 13:35
 7/10 A kérdező kommentje:

3-as:

Mi az a parabén és hogyan árthat?

2013. jún. 1. 13:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Én AVON-ozok...és még így is azt kell mondjam, hogy vannak olyan termékeik, amiket akkor se használnék, ha fizetnének érte...Viszont rengeteg termékük kitűnő minőségű, és én (és a vevőim) is teljesen meg vagyunk velük elégedve....:D
2013. jún. 1. 15:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia 2-es vagyok. Sminkterméket azért nem javasolnék,mert túl drágák, nem adják a kívánt hatást,és annyi pénzért sokkal jobbat is kapsz, még egy mezei rossmannban is. Hogy értsd a példát: rendeltem egy supershock max szempilaspirált 1200 ft-ért. "Jó volt" csak éppen a festéket spórolták ki. Szinte üres volt az üveg. Vagy rendeltem long lasting fekete filces szemhéjtust, feketét. Mikor megkaptam, már alig fogott, mintha előtte már egy évig használták volna. Ez is 1200 volt. Bementem a dmbe, vettem essence spirált 800 forintért, meg NYC szemhéjtust szintén annyiért, és mai napig azokat használom. Ráadásul sokat spóroltam. Bármit vehetsz, csak sminkcuccokat ne. Bőrriritációt semmitől sem tapasztaltam.
2013. jún. 1. 16:26
 10/10 anonim válasza:
Egy eve intenziven avonozok, vannak parfumeim, szempillaspiraljaim, es tus/habfurdoim, leginkabb ezekbe vagyok jartas. Szerintem erdemes kiprobalni, annyira nem draga hogy nagyon megband, meg hogyha nem is tetszik, de hasznalhatatlan termeke meg nincs. Szerintem jo termekei vannak, pl a parfumok. Ketto van ami dragabb, egyik szett, meg van egy picike, ami.nem volt draga de illatilag talan a legjobban tetszik. Mondjuk ez izles kerdese. Szempillaspiralok kozul eleg sokat rendeltem mar, azt hiszem ot kulonbozot. Ebbol csak egy volt ami nagyon nem valt be, es egy amit nem szeretek, es jobbnak hittem. A masik harommal pedig elegedett vagyok. Boltba jobbat lehet venni, de nem ennyier! Haromszor annyier minimum. Nyilvan az avon nem akkora marka mint egy Max faktor, de csodat meg attol se lehet varni, de az ara kegyetlen.. Hab/tusfurdoket nagyon szeretem,nem volt meg illat amivel melle lottem volna. Ekszerem egy van, rendes minosegbe megkaptam, szeretem is, bar, be kell latmi hogy az ekszerek es a kiegeszitok boltba olcsobbak. Remelem segitettem valamit azzal hogy leirtam a tapasztalatom, szerintem probald ki, mert izlesek es pofonok, lehet hogy nekem, es par hozzaszolonak tetszik, megfelel, de neked nem fog. De annyira nem draga h ne probalhatnad ki:)
2013. júl. 5. 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!