Az Avon minőségi szempontból jó termékeket kínál? Van olyan jó, mint más drogéria (Dm, Müller)?
Szeretnék rendelni a prospektusból, de még ez lesz az első és nem tudom, h jó döntés-e, mert lehet h a többi drogériában jobb az áru minősége....
És egyébként miért nincs Avon bolt?
Szal szerintetek mit tegyek?
nekem volt már avonos cuccom, van is parfümöm.
A parfümjei jók, van 1-2 tartós illatú.
A sminkcuccait nem szeretem, lehet azért is, mert sminkes vagyok, nem ítélem el, de nem tartósak, és én alaergiás is vagyok rájuk. De embere válogatja, egy próbát megér, rendelj egy alacsonyabb árfekvésű terméket, és próbáld ki!
Van avon bolt, legalább is nálunk van. Úgy jó árban vannak, ha tanácsadó vagy és lejön belőle a százalékod, de eredeti árban is lehet találni jó dolgokat.
Én szeretem a tusfürdőit nagyon. Ha rendelsz egy-két alacsonyabb árú dolgot, azzal nem vesztesz semmit, legalább meglátod, hogy neked beválik-e.
Én az arcomra Gigit használok, a hajamra gyógynövény sampont, sminkeket egyáltalán nem használok. Így én ha rendelek, akkor csak tusfürdőket, testápolókat szoktam.
1-eshez:
Melyik parfümöt ajánlod név szerint?
2-es:
Szal azt mondod, h a sminktermékek azért olyan olcsók, mert nem jó a minőségük?
3-as:
Mi az a parabén és hogyan árthat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!