Sminkkészletet lehet valahol kapni?
Szia! akkor fodrászkellékesnél nézd meg, ott is szoktam látni, az minden városban van.
Online tudsz vásárolni több oldalon, de szerintem elég drága.
Ha mégis összeszeretnéd válogatni, szerintem ezeket tedd bele: alapozó, púder, egy több színt tartalmazó szemhéj púder, tus, vagy szemkontúr ceruza, pirosító, szájfény, esetleg körömlakkot is szoktak beletenni, ha szeretnél. Ezekhez érdemes beszerezni 1-2 ecsetet, aplikátort, alapozó szivacsot, ezeket akár 100 ft-os boltban is megveheted nem feltétlen van sok különbség minőségileg a drogériákban kapható alacsonyabb árú termékektől, de sokkal olcsóbb.:)
Remélem segítettem valamennyit! :)
Alap készletet nagyon olcsón tudsz venni, pl itt van egy 72 részes 1490-ért
Nyilván nem ez a csúcsminőség, de próbálkozni, árnyalatot keresni, ismerkedni szerintem pont jó egy ilyen és ha már megtaláltad a saját kedvenceidet, akkor össze tudod állítani azt a csomagot, amire kifejezetten szükséged van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!