Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csak akkor lehet köldök...

Csak akkor lehet köldök piercing-je valakinek ha lapos és szép hasa van?

Figyelt kérdés
Nekem nincs valami lapos hasam, de minden álmom egy köldök piercing. Szerintetek mit csináljak?

2013. máj. 26. 16:15
1 2
 11/16 anonim válasza:
A piercingtől kisebbnek tűnik a hasad. Nekem is van pc-m mondjuk az én hasamon nincs felesleg, de nem is az a sakktábla lapos...
2013. máj. 27. 16:11
 12/16 anonim ***** válasza:
94%
Jól áll lapos hasban de bárki bármit mond ha épp egy picit nem az a nagyon lapos has még gusztusosabb is.Az más ha valakin van 5-10-15 kg felesleg de egy pc-ng lehet szép egy alakosabb hasban is,mint pl a hastáncosoknál:) nekem ilyen van,imádom és a barátom is! :) 23l
2013. máj. 27. 16:17
 13/16 anonim ***** válasza:

Na jó.. a kommenteket olvasgatva hozzá kell hogy szóljak a témához.

#2 : ,,csak ha nem szép, hanem hájas a hasad akkor arra nem kéne még külön felhívni a figyelmet is."- Mivan???:D:DD:D:D

Te nagyon hülye lehetsz komolyan, ha azt hiszed, hogy CSAK és kizárólag a szép, lapos, deszka hason állna jól a köldök piercing. Attól mert valakin van mondjuk némi plusz, JÓL TUD ÁLLNI! Nem kell mindig mindent a mai kis 40 kilós k*rvákhoz hasonlítani, és ha valaki eltér az ilyentől, akkor az már nem számít embernek :D Ha érted mire célozgatok..

Mellesleg eléggé paradox amit írtál.

#7 - Bírom az ilyeneket komolyan.. :D:D A hozzászólásodból ítélve te is hasonlóképp gondolkozol, mint a 2-es. Ha valakin mondjuk X kiló plusz van, akkor annak már nem állna jól. A kérdésem: Miért ne? Ja amúgy a fő kérdésem igazából az lenne, hogy ha egy 100 kilós nő csináltatna magának köldök piercinget és ő imádja magát, ezzel a kisebb "kiegészítővel" méginkább, akkor Ti,mint társadalom miért szóljátok le, hogy nem áll(na) neki jól? :D

Való igaz, a fent linkelgetett képeken egyik nő sem üti meg a 100 kilót, de egy ducibb nőre is ezt mondjátok.

Nos kedves kérdező.. a válaszom csupán annyi lenne, hogyha te nagyon nagyon szeretnéd ezt a piercinget, akkor szard le mit gondolnak mások és csináltasd meg. ;)

Szerintem nem kellett volna ezt gyakorin megkérdezni, mert vannak akik látod ellentmondanak ennek ésatöbbi ésatöbbi (fent). Igazából az a fontos, hogy te hogyan érzed magadat a bőrödben és bevállalós vagy-e. Beszéld meg a szüleiddel ezt a dolgot, hidd el, hogy ők sokkal bővebb és jobb tanácsadóid lesznek, mint itt ezen az oldalon!

Remélem megcsináltatod, nekem is tetszik :)

2013. júl. 11. 09:56
 14/16 A kérdező kommentje:
#13 nagyon nagyon köszönöm a bíztatást!!! :) jó látni, hogy van olyan is aki nem csak belekötni akar abba, amit éppen a másik szeretne. köszönöm a segítséget! <3
2013. júl. 12. 00:52
 15/16 anonim ***** válasza:
12-es és 13-as,a kettőtök kommentje teljesen egyezik az én véleményemmel! :) Nekem is van pc-m,imádom hordani,a barátom is imádja és bár nen vagyok kövér,nincs full lapos hasam,mégis annyira jól áll... Annyi a gebékhez,hogy lehet hogy nekik szép,de bizonyos határokon belül az alakosabb hason gusztusosabb.. Amúgy nekem kb 3éve van és 12éves korom óta vágytam rá,soha nem válnék meg tőle(max ha terhes lennék),de nincs is gondom a véleményekkel mivel mindig pozitív mondatokat kapok rá mindenkitől ha épp meglátják hogy van nekem... :) 23l
2013. júl. 12. 11:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok! szóval ha szeretnél pc-et akkor csináltasd meg mindenképp,hiszen nem veszítel vele,max kiveszed ha később nem tetszij.Hidd el rossz kritika nem igen lesz rá,nem fogod megbánni.. Rá fogsz egy idő után jönni hogy az a tábor jóval kisebb akinek nem tetszik ez a dolog,viszont azok azt nemigen fogják valaha is szóvá tenni neked:)
2013. júl. 12. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!