Ajánlanátok édeskés parfümöket?
Figyelt kérdés
2009. okt. 4. 19:05
11/16 anonim válasza:
13:31-es vagyok. Nekem eléggé érdekes tapasztalatom van a Black Star-ral. Még kora ősszel vettem meg, amikor piacra dobták. Amikor még meleg volt, akkor nem érződőtt a börömön. Most télen, nagyon jól lehet érezni,és mindenki csak pozitívakat mond róla.Nem tömény, viszont lehet érezni rajta az édes illatott.Nekem most ez az egyik parfümöm,de régebben használtam még Naomi Cambell egyik illatát is, ami ilyen rózsaszin üvegben van, és van hozzá vattapamacs is. Az volt eddig a kedvencem,és ez nálam nagyszó, mert egész parfüm készletem van (24 db) :)
12/16 anonim válasza:
Fabio Verso-Ocean fun:)
mangós-barackos*-* egyszerűen isteni! és hosszan kitart az illata
13/16 anonim válasza:
Calvin Klein Euphoria
vagy
Dolce and Gabbana La Roue de la fortune :)
14/16 anonim válasza:
Oriflame: Miss O (rózsaszín, kék), Jennifer Lopez: Live, Puma: Urban Motion, Avon: Celebre, Avon: Make me Wonder, Avon: Pur Blance Blush
15/16 anonim válasza:
Celine Dion-Sensational moment
Christina Aguilera-By night
És a legjobb: United colors of benetton, ami nem csak kellemesen édes (mézes) illatú, hanem nagyon csinos üvegben kapható: [link]
16/16 anonim válasza:
Kylie Minogue- Sweet Darling szerintem nagyon jó(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!