Piercing helyett van olyan testékszer ami hasonló hatást ér, de nem kell szúrni, lyukasztani?
Ha fém érzékeny vagy akkor csak nemes fém jöhet szóba. Arany vagy ezüst és orvosi fém. Akkor pedig a szúrást nem fogod megúszni, mert az ilyen klipszek mind csak futtatottak vagy nem nemesfémből készültek.
Miért nem olyan helyre teteted ahol csak Ő látja? Egyébként a köldök ékszerekkel sok a gond, mindenbe bele akadnak. Nem mindegy milyen ruhát veszel fel utána.
Egyszerű: kérj a piercingesnél titán vagy bioplast ékszert! Fémérzékeny vagyok, de ezek nem okoznak problémát nekem.
A bioplast meg egy olyan műanyag, ami tényleg nem okoz allergiát, nekem legalább is nem, ráadásul nekem még kényelmesebb is a fémeknél, és erre is lehet rakni csillogó meg mindenféle szép golyókat.
Az arany, ezüst és az orvosi fém, amit az egyik válaszoló írt, nálam nem váltak be, allergiát okoztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!