New Yorker-es parfüm, segítene valaki?
Figyelt kérdés
Nemrég az Arénában található New Yorkerben jártam, és ott találtam egy nagyon "aranyos" illatú parfümöt. Háromféle designban kapható, az egyiken azt hiszem azt írja, hogy Blackberry (ez az, amit keresek). Meg tudnátok mondani, hogy ez melyik márka, ill. mennyibe kerül? Nagyon fontos lenne, előre is köszi! :)
(ritkán van lehetőségem Budapestre utazni, úgyhogy sajnos nem tudom megnézni én magam)
2013. máj. 18. 13:16
2/2 anonim válasza:
Rossmannban, Dm-ben biztosan lehet kapni, azt hiszem még a Müllerben is. A neve New Yorker és ha jól emlékszem olyan 3-4ezer körüli áron volt. Valamelyik akciós újságban (talán Rossmann) most láttam akciósan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!