Mi a véleményed az OPI lakkokról?
hát bemásolom a kedvedért:
Java mauve-mályvarózsaszín
Can't find my czechbook-világoskék, kicsit élénk
Chop sticking to my story-ez gyönyörű narancsos, bár karamellnek írták
Malaga wine-sötét bordó
ez egy istenített lakk, de nekem max. 3 napig bírja fedőlakkal, szóval sok van benne, az igaz, de ennyi pénzért elvárnám, hogy egy hétig bírja...nem éri meg az árát. Bármelyik Manhattan vagy Rimmel felveszi vele a versenyt. Ajándékba kaptam és a Díva Centertől is rendeltem.
szia én nagyon szeretem, 12 van :) van amelyik már több éves(4-5) és semmi baja, nem száradt be, nem sűrű. Az én körmömről általában minden lakk max2-3 napig bírja, de ez az 5.napon is szép. Nekem ,személy szerint az a bajom velük, hogy szerintem(legalábbis ami nekem megvan) minden színű gyöngyházas. És jobban szeretem a mattosabb lakkokat. Linkelek néhány képet, hogy melyik van meg:
meg még van egy két piros :) remélem segítettem
na csodát nem kell tőlük várni.
Én szeretem, egyik kedvenc körömlakk márkám, rengeteg szín közül választhatsz, nagyon kényelmes festeni vele...stb.
Amúgy annyira nem horribilisen drága, ha leszámolod milliliter árra, főleg h neten 2000HUF-ért beszerezhető.
A minősége kb lakkonként eltérő. Nekem vannak nagyon jó minőségűek: piros- big apple red, bordó- every month is oktoberfest.
Vannak átlagosan tartós lakkjaim is tőle.
Viszont rettentő könnyű vele lakkozni, mert az állaga tökéletes.
Továbbá nem azt kell nézni, h hú de drága, mégse olyan tartós, hanem h míg egyes lakkok fél év után kukaérettek, mert besűrűsödnek vackok lesznek, ezt 3 év után is vígan fogod kenegetni.
köszönöm a válaszokat.
én nagyon szeretem az OPI lakkokat, messze a legjobbak. könnyű vele dolgozni, tartós, jól fed, stb. én a kollekciók közt vettem észre minőségbeli különbséget, de még a "rosszabbak" is annyira szerethetőek, hogy nem tudom megunni őket.
nekem van opi-m, ami 10 (!!) éves, és még mindig csodás, semmi baja, az állaga közel tökéletes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!