Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményed az OPI lakkokról?

Mi a véleményed az OPI lakkokról?

Figyelt kérdés
Neked van? melyik árnyalat? hol veszed őket?

2013. máj. 7. 12:15
 1/7 anonim ***** válasza:

hát bemásolom a kedvedért:

Java mauve-mályvarózsaszín

Can't find my czechbook-világoskék, kicsit élénk

Chop sticking to my story-ez gyönyörű narancsos, bár karamellnek írták

Malaga wine-sötét bordó

ez egy istenített lakk, de nekem max. 3 napig bírja fedőlakkal, szóval sok van benne, az igaz, de ennyi pénzért elvárnám, hogy egy hétig bírja...nem éri meg az árát. Bármelyik Manhattan vagy Rimmel felveszi vele a versenyt. Ajándékba kaptam és a Díva Centertől is rendeltem.

2013. máj. 7. 12:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem 1 OPI lakkom van, Mariah Carey kollekciójából a Get your number. Ilyen homokszemcsés hatású világoskék. Szép a színe, és a hatása is, elégedett vagyok vele, viszont a tartóssága nem a legjobb. Nem bánom, hogy vettem egy ilyen lakkot, mert nagyon kíváncsi voltam rá, de szerintem nem ér meg 3000 Ft-ot.
2013. máj. 7. 22:29
 3/7 anonim ***** válasza:
2. vagyok, én Debrecenben a Douglasban vettem, néhány hete lett OPI állvány.
2013. máj. 7. 22:30
 4/7 anonim válasza:

szia én nagyon szeretem, 12 van :) van amelyik már több éves(4-5) és semmi baja, nem száradt be, nem sűrű. Az én körmömről általában minden lakk max2-3 napig bírja, de ez az 5.napon is szép. Nekem ,személy szerint az a bajom velük, hogy szerintem(legalábbis ami nekem megvan) minden színű gyöngyházas. És jobban szeretem a mattosabb lakkokat. Linkelek néhány képet, hogy melyik van meg:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

meg még van egy két piros :) remélem segítettem

2013. máj. 8. 17:09
 5/7 anonim válasza:
bocsi a linkekért, eléggé elcsesztem őket, de nagyjáből azért látni, azt meg lehagytam, hogy én a müllerben veszem
2013. máj. 8. 17:10
 6/7 anonim ***** válasza:

na csodát nem kell tőlük várni.

Én szeretem, egyik kedvenc körömlakk márkám, rengeteg szín közül választhatsz, nagyon kényelmes festeni vele...stb.

Amúgy annyira nem horribilisen drága, ha leszámolod milliliter árra, főleg h neten 2000HUF-ért beszerezhető.

A minősége kb lakkonként eltérő. Nekem vannak nagyon jó minőségűek: piros- big apple red, bordó- every month is oktoberfest.

Vannak átlagosan tartós lakkjaim is tőle.

Viszont rettentő könnyű vele lakkozni, mert az állaga tökéletes.

Továbbá nem azt kell nézni, h hú de drága, mégse olyan tartós, hanem h míg egyes lakkok fél év után kukaérettek, mert besűrűsödnek vackok lesznek, ezt 3 év után is vígan fogod kenegetni.

2013. máj. 17. 12:01
 7/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

én nagyon szeretem az OPI lakkokat, messze a legjobbak. könnyű vele dolgozni, tartós, jól fed, stb. én a kollekciók közt vettem észre minőségbeli különbséget, de még a "rosszabbak" is annyira szerethetőek, hogy nem tudom megunni őket.

nekem van opi-m, ami 10 (!!) éves, és még mindig csodás, semmi baja, az állaga közel tökéletes.

2013. máj. 21. 09:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!