Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik BB krém/színezett...

Melyik BB krém/színezett hidratáló a legjobb?

Figyelt kérdés

Elég tág pórusú a bőröm, főleg ezt és a színbeli egyenetlenséget szeretném eltűntetni. Eddig a Garnier olajmentes BB krémjét használtam, de kicsit utánaolvasgatva lehet találnék jobbat is. Tudnátok ajánlani valamit? Fontos, hogy a fent említett problémákat elfedje, mattítson és legyen belőle világos árnyalat, mert nagyon fehér a bőröm, még nyáron is. :)

Előre is köszönöm!

2013. máj. 7. 11:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha boltban kapható kell, akkor abból a legvilágosabb az Essence Pureskin, ez a pirosságot jól fedi, apróbb hibákat is, mattít, nekem tökéletes a zsíros, tág pórusú bőrömre.
2013. máj. 7. 13:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem a Helia D BB krém vált be. Nekem is nagyon világos a bőröm, ez tökéletesen passzol hozzá, a világos tényleg világos, nem úgy mint más BB krémeknél. Mattít, nekem púder nélkül is órákig szép, púderrel pedig szinte az egész napot kibírja átfényesedés nélkül. A fedése is elég jó, de azért én a szem alatti karikákra és a bőrhibákra használok külön korrektort. Az ára is teljesen jó, 1700 Ft körül van, akcióban pedig 1300 Ft-ért lehet megvenni.
2013. máj. 7. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!