Hogy működik a színezett hidratáló krém (BB krém)?
Biztos eléggé butának fog tűnni a kérdésem, ettől függetlenül nem kérek negatív, ócsároló válaszokat.
Szóval, vettem egy színezett hidratáló krémet. A hétköznapokra tökéletesen elég, egységesíti a bőröm, az apró bőrhibákat elfedi, könnyű viselet, szóval tök jó. Viszont úgy érzem, hogy idővel teljesen eltűnik az arcomról, mintha nem is használtam volna reggel.
Na most ugye a hidratáló krémeket a bőr beszívja, szóval akkor ezeket is beszívja a bőr és ezért tűnik x idő elteltével úgy, mintha nem lenne rajtam semmi?
Mit tehetnék ez ellen?
Reggel, amikor elindulok nagyon szép a bőröm, egységes, természetes, alig láthatóak a bőrhibáim (1-2 patti utáni folt vagy patti), viszont eltelik 3-4 óra és újra látszanak a bőrhibák, nem olyan egységes, szép a bőröm, mint reggel. És ez eléggé zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!