Hogy dobjam fel a régi farmer kabátom?
Figyelt kérdés
van egy világoskék farmer kabátom amit felszeretnék dobni valahogy.Esetleg tudtok küldeni videókat amik alapján megtudnám magam is csinálni az átalakítást? :)
Vagy tipp?
És még valami: Farmer anyagot ruhafestékkel befestem milyen lesz?
:)
2013. ápr. 21. 19:45
1/6 anonim válasza:
Szerintem a festést hanyagold, de nemtudom_ nem probáltam. Használj flittereket, gyöngyöket.. :)
2/6 anonim válasza:
rakj rá arany színű szegecseket, az tök menő:)
3/6 anonim válasza:
Én teletűzdeltem elektronikai alkatrészekkel...
de ezt ne tedd, mert akkor kopizol engem. és mérges is leszek érte, ha szembejössz velem:)
4/6 anonim válasza:
Szegecsek, vagy varrhatsz rá könyök foltot. Festeni csak úgy tudod,ha előtte kifehéríted, különben nemigazán hatásos. Ha még festékkel szeretnél ügyeskedni, csinálhatsz rá galaxist is :)
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :D :)
2013. ápr. 22. 07:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!