Mennyire vagytok elégedettek a Lovely körömlakkokkal?
Figyelt kérdés
Color Mania, Must Have és Moulin Rouge. Mindegyik érdekel milyet vettél, jó-e a fedése szerinted, meddig tartott stb...2013. ápr. 21. 13:26
1/3 anonim válasza:
Egyet vettem most a color maniaból. 130 Ft-ra volt leértékelve a Rossmannban. Nekem bejött. Tök átlagos a fedése és tartóssága. Ugyanolyan, mint más 300-600 Ft-os kategóriájú lakk
2/3 anonim válasza:
én a must have optimisticet vettem és meg vagyok vele elégedve...az árának megfelelő a fedése is (700 ft volt) 5 napig fedőlakkal kitartott nekem, éshát...megvagyok vele elégedve ;)
17f
3/3 A kérdező kommentje:
2. válaszadó
Igen a must have optimistic fajtájúak elég jók. De most a 17/f azt jelenti 17 éves fiú vagy és fested a körmöd? :O
Amúgy a color mania-ból a sötétlilát nem ajánlom senkinek, mert üvegében gyönyörű, de nagyon híg, mondhatni vizes, átlátszó semmiség! :(
2013. ápr. 24. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!