Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol vehetek olcsó, de jó...

Hol vehetek olcsó, de jó sminkcuccokat (pesten)?

Figyelt kérdés
szeretek sminkelni, de a márkás dolgokra nincs pénzem. pl amik tescoban vannak, mind híres márka és nem tudok kiadni 1000Ft-ot egy egyszínű szemhéjpúderre. dm-ben, rossmannban is néztem, de ugyanazok vannak csak. nem kell, hogy márkás legyen, de elérhető árú. előre is köszi
2009. szept. 24. 16:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Nézz körül 100ft-os boltokban vagy ilyen hasonló üzletekben. Lehet kapni olyanokat amiben van 10-15 különböző szín és 1-2 ezer forintba kerül.
2009. szept. 24. 16:12
 2/6 anonim ***** válasza:
34%

"amik tescoban vannak, mind híres márka nem tudok kiadni 1000Ft-ot egy egyszínű szemhéjpúderre" :D:D

egy márkásabb szemhéjpúder 4-5000ft-nál kezdődik. :D:D

Na mindegy, nézz körül az Ázsia centerben vagy a piacon, ott vannak noname termékek, azok olcsók.

2009. szept. 24. 17:10
 3/6 anonim ***** válasza:
78%
azér a dm-ben, rossmann-ban is vannak olcsók. pl miss sporty, essence, s-he, ezeknek a szemhéjpúderei mind 5-700 ft körül mozognak.
2009. szept. 24. 17:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Na, én vagyok a második. Piacon lehet kapni ilyen 50 színes szemhéjfestéket kb. 2000-2500ft. Szerintem olyat vegyél, sokáig elég és sok szín van benne. Nem egy MAC vagy Loreal minőség, de annyira rossz sem lehet...
2009. szept. 24. 17:32
 5/6 anonim ***** válasza:
A piacot tudom ajánlani ott pár száz forintért kapsz mindent!
2009. szept. 24. 19:19
 6/6 anonim ***** válasza:

stella!

nagyker de vásárolhatsz magadnak is énis szoktam:)

nézz utánna honlapja is van.

2009. szept. 24. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!