Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen alapozót használjak?...

Milyen alapozót használjak? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Érdeklődni szeretnék azoktól, akik jártasak ebben, hogy hogyan válasszam ki a számomra megfelelő alapozót. Próbáltam összegyűjteni a kérdéseimet:

-Mi a különbség az alapozó, a púder és a korrektor között?

-Az alapozónak mindenképpen folyékony állagúnak kell lennie?

-Vegyes a bőröm, találhatok olyan terméket, amitől nem lesz még zsírosabb a T-vonalam és szárazabb az orcám?

-Ujjakkal, szivaccsal, vagy pamaccsal érdemesebb felvinni az arcra?

-Mennyiért lehet már minőségibb terméket kapni? Vagy megéri az olcsóbb is?

A színét szándékosan nem kérdezem, mert azt úgyis a boltban dől el.

Nagyon szépen köszönöm a segítséget előre is.

2009. szept. 24. 14:24
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia.

Én csak alapozót használok,púdert nem,mert vele együtt az már olyan maszk hatás szerű lenne legalábbis nekem. Korrektort sem használok,viszont az arra jó,hogy eltüntesse a kisebb bőrhibákat, karikás szemet.

Maxfactor miracle touch alapozót tudom ajánlani, ez szivacsos krémes alapozó és gyönyörűen fed,de am nem fontos szivaccsal felvinni az alapozót. 4000ft. A loreal is ilyen árban van kb és annak is van egy jó alapozója az infallible tökéletesen fed. Még nem próbáltam,de úgy hallottam,hogy az essence alapozók is jók és olcsók.

2009. szept. 24. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!