Sminkfixáló használat, segítség?
Figyelt kérdés
Vettem egy fixálót ami ilyen áttetsző krém,és nem spray.Mivel sehol nem találtam róla leírást csak idegen nyelven(quiz cosmetics,silicone perfect base)így kénytelen vagyok arra a pár sorra hagyatkozni ami a hátuljára van írva:A megtisztított,majd bekrémezett bőrre vigyük fel egyenletesen eloszlatva.Végeredmény elfedi a bőrhibákat stb stb.Nos a kérdésem az,h bekrémezni a bőrt,itt arra gondol,h a hidratáló????aztán meg rá ez a fixáló és majd erre a folyékony alapozó???Vagy már a hidratálóval együtt v esetleg az alapozóval??Tehát nekem ez nem egyértelmű,főleg úgy h még nem is használtam ilyet.Egyébként a krém,tényleg gyorsan beszívódik és nagyon finom,selymes lesz a bőr tőle.Köszönöm előre is a segítségeket.2013. ápr. 8. 08:34
1/2 anonim válasza:
Benne van a nevében is ,hogy base szóval ez egy alap aféle primer ha jobban tetszik. Megtisztítod , hidratálózod a böröd ahogy egyébként is sminkelés előtt majd ha beszívódott akkor jöhet rá ez a fixáló majd ha kicsit beitta a bőröd erre jöhet a folyékony alapozó púder pirosítós stb. Mivel szilikon tartalmú készítményről beszélünk én mindenapi használatra nem ajánlanám csak alkalmakra mikor tényleg jól jön a bombabiztos smink .
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,sokat segítettél vele.Nem terveztem amúgy sem sorozatosan használni,csak itt van/vannak a ballagások és arra az alkalomra szeretném használni.Ment a zöld kéz,köszi még 1x.
2013. ápr. 14. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!