Használ valaki MAC utánzat ecseteket?
Nekem a 7 db-os Hello Kitty készlet van meg. Szerintem nagyon jó, 1 éve használom, és jó minőségűek, nem hullik a szőrük. A pirosítóecset és a szemhéjpúderecset ráadásul valódi szőrből van. Viszont azért érdemes megnézni az ilyen készleteknél is, hogy mennyire tűnik gagyinak, mert nem egyformák. Ez szép igényesnek tűnt, én azért ezt vettem meg.
Pl. ez nekem gagyinak tűnik: [link]
Ez meg egész jónak: [link]
A palettákat nem próbáltam. Az alapozókat, rúzsokat, szájfényeket 100%, hogy nem venném meg. A palettákat szerintem drágán is adják, meg az az igazság, hogy elég sok helyen olvastam meg láttam a TV-ben, hogy Ázsiában, főleg Kínában még használnak olyan szereket a kozmetikumokban, amiket Európában, Amerikában meg Ausztráliában is már rég betiltottak, mert bizonyítottan károsak. Konkrétan hogy ezekben a palettákban van-e, az jó kérdés, ezek is Kínából jönnek, nem lehet sosem tudni, mit kevernek bele. Én nem kísérleteznék ilyenekkel. Inkább akkor akkor vennék 6000-8000 Ft-ért egy Coastal Scents 88-as palettát, és az biztonságos.
Szerintem megéri minőségi ecsetet venni. 5-6 az alapdarab, olcsó készletekben sok felesleges van, amit kb soha nem fogsz használni.
Palettából nekem 88-as Coastal Scents van, de őszintén megmondom, nem dobtam magam hanyatt tőle.
6-7 ezer a készlet, amennyire én tudom egy-egy ecset, amit tényleg MAC 5-6 ezernél kezdődik.
Ha már ebay...az ebay.hu is ugyanazon az elven működik, mint az ebay.com?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!