A harmadik lövés má porcba megy?
Sziasztok azt szeretném kérdezni,hogy ha a alap lyuk fölé még kettőt azaz a harmadikat szeretném lőni az már porcba megy vagy nem.??
Köszönöm....remélem érthető voltam...XD
Nekem is 3 van és nem ment porcba a 3., de attól még lehet, hogy nálad kisebb a "cimpa-rész":) attól is függ, hogy milyen távol vannak a lukak.
(Egyébként szerintem igenis fájdalmasabb porcba:D)
Ez a füled formájától/méretétől és a lyukak távolságától függ. Nekem a 3. lyuk porcba ment, vagyis pont a porc szélébe, és el is törte a lövés a porcot mindkét oldalon. Emiatt ott érezni a fülembe a deformációt és már egy éves, de még mindig érzékeny. Hozzátenném, nem éreztem, hogy ott porc lenne, sőt aki lőtte, az is azt mondta hogy ott nem porc van.
Mivel nem akart gyógyulni és nagyon fájt, elmentem egy piercingeshez és ő mondta hogy bizony eltört a porc.
Azután már soha nem lövettem semmit, a többi lyukat szúrattam és nem is lett velük gond, porcban sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!