Nézzétek már meg ezt a fülbevalót. Mennyire lehet fiúnak ajándékozni?
Figyelt kérdés
Most lesz majd az unokaöcsém szülinapja és már többször mondta nekünk hogy szeretne fülbevalót.Most lesz nyolc éves és azért szépet szeretnénk venni. Ez jó lesz neki?
2009. szept. 21. 08:39
1/15 anonim válasza:
Fiunak? Kövest? Tudod kik hordanak kövest? Inkàbb vegyél egy kis sima ezüst karikàt, vagy fehéraranyat, de ne kövest! Szerintem!
2/15 anonim válasza:
Ez szerintem se jó fiúnak. Sokkal egyszerűbbet kellene venned.
3/15 A kérdező kommentje:
ezen tényleg nagyon kicsi az a kő és erre biztos nem alakul ki allergiája
2009. szept. 21. 09:35
4/15 anonim válasza:
Ha azt akarod, hogy nagyon rosszul érezze magát, akkor vedd meg - fiúnak semmekkora kö nem illik!!!!!!!!!
5/15 A kérdező kommentje:
légyszi akkor ajáljanok nekem másikat!
2009. szept. 21. 10:09
6/15 anonim válasza:
Sima karika,vagy egy sima kö,de ne ilyet!
Kislànyos.
7/15 anonim válasza:
fiú gyereknek amúgy? szerintem fiú gyereknek semmilyen fülbevalót nem kéne a fülébe tenni. majd ha megnő akkor eldönti h akar-e b*zisan kinézni vagy nem, de addig nem kéne ráerőltetni.
8/15 anonim válasza:
hát ez elég b*zis... se karika ne legyen se köves. sima pötty még oké.
9/15 anonim válasza:
egy kisebb karika az még elmegy. de kicsi legyen. és ne legyen benne semmilyen dísz
10/15 anonim válasza:
bocsi, szerintem fiúnak semmilyet..olyan szörnyű:S főleg ne ezt a kis köveset..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!