Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nektek milyen szépség és...

Nektek milyen szépség és smink trükkjeitek vannak?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 16:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarok vacakolni a szemhéjtussal, akkor egy jó minőségű hegyes fekete szemceruzával meghúzom ugyan azt a vonalat, amit tussal húznék, és ugyan azt a hatást kelti. :)
2013. ápr. 4. 16:28
 2/9 A kérdező kommentje:

én ilyenkor alul-felül egy kis isadora szemhéjpúdert teszek vékonyan a szemem tövére.

Most vettem egy korrektor palettát, hogy szebb legyen a sminkem, kicsit krémesebb, mint gondoltam, de elkezdtem púdert is tenni az alapozóra így nem csillog a fejem és egy nude rúzzsal nagyon szép tud lenni, hogy csak a szemem van hangsúlyozva.

2013. ápr. 4. 16:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez is jó! Ja, és Garnier szemkörnyékápolót használok, amire kis poralapú alapozót teszek, így teljesen eltűnik a karika a szemem alól!
2013. ápr. 4. 16:33
 4/9 A kérdező kommentje:

szerencsére nekem nem karikásodik a szemem.. :)

ja hetente 2x használok bőrradírt és krémet amikor eszembe jut és van kedvem.

szemöldökpúdert használok, hogy szép legyen a szemöldököm. A hajam viszont elég gáz, be kellene festeni mert ilyen-olyan szőkésbarna és szép fényes barnát akarok!!! :( meg néha nem ártana beszárítani..

2013. ápr. 4. 16:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Azért a radírozást inkább kéthetente csináld, nemrég voltam bőrgyógyásznál, és elmondta, hogy néhány mennyire káros lehet. :S
2013. ápr. 4. 16:41
 6/9 A kérdező kommentje:
hát ez gyümölcssavas hámlasztó. Az is?
2013. ápr. 4. 16:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha patikában kapható és nem ilyen drogériákban veszed ('mittudomén' milyen szépségápolási márkától), akkor szerintem biztonságos. De ha eddig nem lett a bőröddel bajod, akkor biztos nincs vész, nem akartam pánikot kelteni, csak énis most hallottam. :)
2013. ápr. 4. 16:46
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

én nagyon szeretem a vazelint. hajvégekre, szépen megakadályozza a töredezést, pl.

és egy kis waxot szoktam tenni a szemöldökömre,hogy ne legyen kócos:DD

2013. ápr. 4. 17:21
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Rejtett, kicsit lógó szemhéjam van, így semmilyen tus nem marad meg rajta, mindegyik átnyomódik felülre is egy csíkban. Szempillaspirál anyagát viszem fel tusecsettel, ez nem kenődik el, ott marad, és nem csinál másik vonalat. :D
2013. ápr. 4. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!