Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok, mi a jó a műkörmökben?

Lányok, mi a jó a műkörmökben?

Figyelt kérdés
Nem zavar titeket, hogy nem tudtok semmit megfogni, mert mindenbe beleakadtok? Meg hogy a csudába tudtok gépelni ötcentis körmökkel? :D
2009. szept. 20. 16:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%

huha` ..

nah ez egy kerdes :D

nekem is irto hosszu kormeim voltam .. persze geles ..

nah de ez egyaltalan nem zavaroo !!

ejn midnwent emgtudtam vele csinalni !!

es csjaoktol fugg ..

mert nekem is hiaba volt v 3 centis kormom ugyanugy mostam mosogattam irtam gepeltem smseztem xD

szal mindent csak akarni kell !

jah amugy pasimnak is bejott :d

2009. szept. 20. 17:50
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
azért vannak diszkrét műkörmök is:) egyik barátnőmnek volt, olyan hosszú és olyan kinézetű volt, mint egy picit hosszabb, ápolt valódi köröm. Ő pl. azért rakatta fel, hogy leszokjon a körömrágásról:)
2009. szept. 20. 18:38
 3/13 A kérdező kommentje:
Látom, az első válaszoló nagyon jól tud gépelni hosszú körmök nélkül is :)
2009. szept. 20. 19:46
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekem pl. azért van, mert állandóan letört az eredeti körmöm, nagyon gyengék. Idővel megtanulod vele a mindennapi dolgokat, nekem az elején még a pénz elővétele is nehézséget okozott, mára azonban megtanultam mindent ugyanúgy csinálni vele, mintha nem lenne. A gépelésbe nem volt egyszerű belejönni, de mint láthatod már ez is probléma nélkül megy, én a körömvégemmel írok. :D
2009. szept. 20. 19:47
 5/13 A kérdező kommentje:

És hogy simogatod a barátodat? :D Én hülyét kapnék, ha a barátnőmnek hosszú műkörmei lennének, és megcsikarna velük.

De amúgy kajak vannak olyan fiúk, akiknek ez bejön?

2009. szept. 20. 19:59
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem körömmel, hanem ujjbeggyel simogatom és semmi kifogása ellene.
2009. szept. 20. 22:49
 7/13 anonim ***** válasza:
95%
az,h. szexis ;) jobban érzem magam vele.és megtudok vele fogni bármit,hozzá kell szokni :) egy nap alatt megszokod.most is van,és nem gépelek miatta lasabban.nem körömheggyel kell írni ,és jó is ;)
2009. szept. 20. 23:05
 8/13 A kérdező kommentje:
Utolsó, a shiftet is meg tudod vele nyomni? Úgy látom, az azért már nem megy :D
2009. szept. 21. 08:22
 9/13 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, szerintem teljesen normális válaszokat kaptál a kérdésedre, mégis mérhetetlen ellenszenv sugárzik a hozzászólásaidból, nem őszinte érdeklődés.
2009. szept. 21. 11:57
 10/13 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszoló spec pont nem is a kérdésemre válaszolt, de mindegy :D Amúgy semmi ellenséges szándékom nincs, csak kíváncsi vagyok... Akinek ez jött le, attól bocsi, ez az egyik nagy hártánya az internetnek, mint kommunikációs csatornának... Lehet élőben tök máshogy jönne le neked, amit itt írok :)
2009. szept. 21. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!