Milyen sminkem legyen?

Figyelt kérdés

Október 10.lesz egy esküvő,és lagzi,én leszek a \'nagy koszorúslány\' mert én fogom vezetni a vőlegényt.

[link]

Ez a ruha lesz felnőtt méretben,és az alsószoknya színe ó-aranyban.

Az estére pedig egy térd felé érő sötétebb lila ruha,pánt nélküli,a felsőrésze sima,az alsórésze pedig csipkés,és kissé fodros.

A milyen smink alatt azt értem,hogy inkább csak alapozó+púder+korrektor+szempillaspirál

vagy komolyabb sminket készítsek magamnak?

Én arra gondoltam,hogy púder,alapozó,korrektor,és egy kis vízálló szempillaspirál,meg valami enyhén rózsaszínes szájfény.Nem akarom felülmúlni a menyasszonyt,se a többi koszorúslányt.Szerintetek?

2009. szept. 20. 11:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem egyeztess a többi koszorús lánnyal és egyforma legyen a sminketek.Úgy értem,hogy ugyanazt használjatok,szóval ne legyen olyan rajtad csak alapozó,korrektor,púder és spirál lesz a másik koszorúslányon meg egy kiló smink.

Szerintem amit te írsz jó smink,meg mind a két ruhához és nem kell azon gondolkodni,hogy a szemhéjpúder milyen színű legyen h mindkét ruhához menjen.(:

2009. szept. 20. 14:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell komolyabb, az jó, amit leírtál :)
2009. szept. 20. 17:00
 3/4 anonim válasza:

Sminkmesterként azt javasolnám,hogy ilyen nemes alkalomra bízd szakemberre a sminkedet,szívesen segítek.

urimony@freemail.hu

2009. szept. 24. 16:42
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Az utolsónak:Nem szeretnénk sminkeshez menni,se én sem a barátnőm(a menyasszony),mert a közelünkben Nógrád m.5-6000 Ft/fő...

Amugy lesz még egy 'nagykoszorúslány',mert ketten vezetjük a vőlegényt,és ő se túl sminkes csaj.Am a többi koszorúslány meg,kisebb lesz tőlünk,3-4-5 évvel és nekik mondjuk sztem nem hiányzik a smink!

2009. szept. 24. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!