Miért nem működik a mágneses körömlakk sima mágnessel?
Figyelt kérdés
Próbáltam hűtőmágnessel és erős patkómágnessel is, de semmi. Pedig jó sokáig fölötte tartottam. Tudom, hogy van hozzá mágnes, talán majd meg is veszem, de nem fér a fejembe, hogy ha azzal elvileg működik, ezekkel miért nem... A vas az vas, a mágnesnek hatással kéne rá lennie. Vagy ez ilyen átverés, az az essence mágnes nem is rendes mágnes?2013. márc. 30. 16:39
11/16 anonim válasza:
Akkor ott a lakkal van a gond. Nincsen különfélén ható mágnes, hogy valamelyik hat rá, valamelyik nem.
12/16 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem is. De ilyen hogy fordulhat elő?... Na mindegy.
2013. ápr. 3. 09:05
13/16 Joy Turner válasza:
Nem "különfélén" ható mágnesről beszéltem. A lakkhoz való mágnes egy adott mintában mágnesez. Úgy van elrendezve benne a mágnes. És valószínűleg jóval erősebb, mint egy sima hűtőmágnes. De mindettől függetlenül, lehet, hogy szar a lakk, sűrű talán és nem tudnak mozogni benne a fémdarabkák.
14/16 anonim válasza:
Bocsi, Joy, de én nem neked írtam a különféle mágnest, hanem a kérdezőnek:).
15/16 A kérdező kommentje:
Biztos erősebb, de annyira talán nem, mint nagymamám kilós patkómágnese :)
2013. ápr. 8. 18:01
16/16 anonim válasza:
A sablonban nem sima mágnes van. A hűtő mágnes is elég gyenge... [link]
Ilyen mágnes van a sablonban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!